chinese brush solutia pentru ejaculare prematura, intarziere ejaculare si orgasm pentru tine si partenera ta, prelungeste erectia si fa-ti fericita partenera.

chinese brush tratament ejaculare prematura - pret 65 RON

chinese brush pentru ejaculare prematura penis

Produsul chinese brush se prezinta sub forma unei sticlute cu o solutie naturala de culoare maronie si cu un aplicator special pentru o dozare cat mai exacta a produsului pe suprafata penisului. chinese brush reprezinta un remediu rapid pentru ejaculare prematura fiind o solutie naturala pentru momentele in care doresti intarzierea orgasmului si prelungirea erectiei penisului.

Ingredientele folosite pentru solutia chinese brush sunt urmatoarele : Cotex Cinnamomi, Rhizoma Atractylodis, Flos Caryophylli, Radix Angelicae Dahuricae, Pericarpium Zanthoxyli, Rhizma Alpiniae Officinarum, Rice Wine. Ingredientele pe care le include solutia pentru ejaculare prematura chinese brush nu sunt obtinute prin sinteza chimica originea lor fiind doar cea naturala.

Aplicarea de chinese brush pe ata penisului se face cu maxim 2 ore inainte de contactul sexual pe care il planuiti, si cu minim 5 minute de acesta pentru a lasa timp solutiei sa patrunda in suprafata penisului. Efectul de intarziere ejaculare orgasm si prelungire erectie va dura aproximativ 4 ore la o aplicare.

Mai multe instructiuni sunt incluse in cadrul pachetului, fiind evidentiate instructiunile de utilizare in mod grafic.trimite comanda
chinese brush, ejaculare rapida